В ЦСКА поливат с "Шушана"

Бодуров пее "Шушана" фантастично

Добромир ДОБРЕВ

Пищно парти си спретнаха футболистите на ЦСКА-София след победата над "Лудогорец" с 2:1. Това бе последният мач за годината и старши треньорът Стамен Белчев даде команда "свободно" на играчите си.
Първото полувреме от купона се състоя в механа "Едно време", която се намира на полуостровче в езерото "Ариана". Там "червените" загряха с хита на Азис - "Мотел". Голям фен на песента се оказа камерунецът Раул Лое, който знаеше текста наизуст.

Дуетна половинка му е Сашо Георгиев
Дуетна половинка му е Сашо Георгиев

Кулминацията настъпи, когато капитанът на ЦСКА Николай Бодуров грабна микрофона и започне да пее хита на годината "Шушана". Защитникът, който вкара първия гол във вратата на "Лудогорец", се показа и като отличен попфолк изпълнител. Негова дуетна половинка беше младежкият национал Александър Георгиев, който е контузен и не игра в последните мачове от есенния полусезон.
Каранга и Десподов куфеят в дискотеката
Каранга и Десподов куфеят в дискотеката

След полунощ партито се пренесе в популярната столична дискотека "Мегами", където участие имаше чалга звездата Галена. Най-активни на дансинга бяха авторът на втория гол Кирил Десподов, както и бразилската перла Фернандо Каранга. Българският футболист се радваше на компанията на Мисис България Вселена 2017 Мария Вачева.
Киро Десподов с Мисис България Вселена 2017 Мария Вачева и брат си Митко с гаджето му
Киро Десподов с Мисис България Вселена 2017 Мария Вачева и брат си Митко с гаджето му

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?

Напишете дума/думи за търсене