Любовница на Гигс намали циците

Имоджен изглежда неузнаваема след операцията

Бившата любовница на футболиста Райън Гигс - Имоджен Томас, намали своята гръдна обиколка и се показа за пръв път в новия си вид. Изкусителката беше заснета от папараци в Маями, Флорида. Имоджен беше сложила зелен бански, през който видимо личеше промяната.

35-годишната бивша звезда от „Биг брадър“ е позагубила от своя блясък. В момента Имоджен е на почивка, а наблюдателните кибици забелязаха, че дупето също изглежда намаляло.
"Мразя моите бедра и бомби. Колкото повече остарявам, толкова е по-трудно да поддържам моята фигура", разкри пред "Дейли мейл" причината за редуциране на бюста.
Брюнетката се беше постарала със своя маникюр и очевидно беше отделила доста време на слънчеви бани. Имоджен Томас направи самостоятелна разходка по красивите улици на океанското градче.
Томас има две дъщери - Ариана и Сиера. Те са от нейния партньор Адам Хорсли, с когото са заедно от 2011 г.
Бившата Мис Уелс разкри за своя любовна афера с Райън Гигс. Това стана причина за последвалите разкрития около любовния живот на легендарното крило. Малко по-късно Гигс беше хванат да кръшка със съпругата на своя брат. През тази година звездата на "Манчестър Юнайтед" се разведе със своята жена Стейси Кук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене