"24 часа" позна - група 4Magic спечели "Х Фактор"

Момичетата от 4Magic на финала на шоуто тази вечер.  СНИМКИ: ФЕЙСБУК

За първи път в историята на "Х Фактор" група стана победителят във формата.

4Magic, в която са талантливите млади певици Елия Тодорова, Никол Канева, Валентина Никова и Елеонора Иванова, събра най-много зрителски гласове и излезе на първо място тази вечер на финала. Ден по-рано "24 часа" написа, че е много вероятно те да са големите победители този сезон.

Момичетата от 4Magic
Момичетата от 4Magic

До финала стигнаха момичетата от отбора на Станислава Армутлиева Ева Пармакова и Йоана Димитрова.

Всички финалисти пяха първо солови изпълнения, а след това направиха дует. 4Magic имаха общо изпълнение с победителката от предишния сезон на "Х Фактор" Християна Лоизу, Ева Пармакова пя в дует с Михаела Маринова, а Йоана Димитрова - с Кристиан Костов.

Йоана Димитров се класира втора.
Йоана Димитров се класира втора.

Малко след това водещите Мария Игнатова и Алекс Раева обявиха, че на трето място е Ева Пармакова, а за първото място ще се борят момичешката група и Йоана.

Ева Пармакова остана трета в гласуването на финала.
Ева Пармакова остана трета в гласуването на финала.

След още едно изпълнение и вота само на публиката - четиримата ментори можеха да коментират, но не и да гласуват, Йоана се класира втора, а 4Magic излязоха първи.

Освен наградата от 50 000 лева и договор със звукозаписна компания, победителките спечелиха правото да участват в концерт, който MTV организира във Варна следващата година. На него момичетата, които са от Пловдив, ще пеят редом до най-актуалните музикални звезди.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене