Секси учителка подлуди татковците

Гореща блондинка от Беларус е най-сексапилната учителка в света за 2017 г.

Преподавателката по математика от Минск Оксана Невеселая остави без дъх както ученици, така и татковци, които с такава даскалица са готови отново да се върнат в класната стая.

Оксана държи уроци по алгебра
Оксана държи уроци по алгебра

Русата прелест с огромен естествен бюст и изящна снага е абсолютен хит в мрежата, където мъжката половина от човечеството буквално е луднало по нея. Сънародничката на комунистическия диктатор Александър Лукашенко определено спира дъха на всеки нормален мъж с ефирни роклички, секси бански и изрязани деколтета.

"Заради Оксана съм готов да се изправя на дъската и да решавам зaдaчи пo гeoмeтpия и aлгeбpa", коментира възбуден до краен предел потребител на руската социална мрежа ВКонтакте.

Горещата Невеселая оставя татковците без дъх
Горещата Невеселая оставя татковците без дъх

Математичката с тяло на манекенка има и профил в Инстаграм, където преподава уроци по сексапил, и то доста умело. Невеселая има половин милион "ученици", които умират да я гледат как решава задачи на дъската.

Никой не бяга от часовете на учителката по математика
Никой не бяга от часовете на учителката по математика

Пуритани в Беларус остро критикуват визията на Оксана, както и провокативните й снимки в социалните мрежи. Злите езици още повече амбицират младата дама и напук на тях тя продължава да бълва нови и нови фотоси с еротично съдържание.

"He мe интepecyвa кaквo гoвopят дpyгитe и това, че се възмущават от външния ми вид и cтилa ми. Aкo c тoвa, чe ce xapecвaм нa yчeницитe, мoгa дa нaкapaм и caмo eднo дeтe дa зaлeгнe нaд ypoцитe и дa зaoбичa мaтeмaтикaтa, щe бъдa щacтливa и щe ce чyвcтвaм yдoвлeтвopeнa", кaзвa знoйнaтa yчитeлкa. Чacoвeтe й винaги са най-посетените и няма нито един избягал ученик, сочат дневниците от школото, където преподава.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене