Моуриньо пенсионира Златан

Моуриньо вече почти не залага на Ибра

Жозе Моуриньо е на път да пенсионира големия си любимец Златан Ибрахимович. Специалния признава, че дните на Ибра в големия футбол са преброени и той е далеч от най-силните си години. 36-годишният Златан отново е контузен и не е ясно кога ще се завърне в игра, а договорът му е до края на сезона. Ибра получи тежка травма през миналата пролет, но въпреки това преподписа договора си и се завърна в игра през ноември. За съжаление шведът не успя да влезе във форма и отбеляза само един гол за Купата на лигата, преди отново да се контузи.

"Ще ми се да му бях мениджър, когато той беше на 29 години и играеше в "Интер" - каза Специалния, който с "нерадзурите" и Златан спечели Шампионската лига. - Не можем да спрем времето, а за футболистите то е от огромно значение. Златан е наясно с това. Той знае, че е далеч от най-добрата си форма, но мечтае да сложи край на кариерата си в "Юнайтед", и то в отлично физическо състояние. Златан може да е полезен. Той се нуждае единствено да се почувства добре и да преодолее стреса от контузията. Като лидер в съблекалнята и на терена, той заслужава това. Аз съм тук, за да му помогна."

Същевременно "Юнайтед" почти сигурно ще привлече всеки момент звездата на "Арсенал" Алексис Санчес, категорични са английските медии. "Червените дяволи" са готови да платят исканите от "Арсенал" 35 млн. паунда или да направят бартер с Хенрих Мхитарян.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене