Есмер си ремонтира зъбите

Есмер се похвали с новите си зъби

Съпругата на Благой Георгиев - Есмер, няма спиране. Танцьорката буквално се е вманиачила по пластичните операции. По-малко от месец след като легна под ножа, за да оформи скулите си, тя отново се подложи на интервенция.

Този път Есмер си ремонтира зъбите. Те вече са далеч по-големи, изравнени и избелени. Според зъболекари това й е струвало няколко хиляди. Самата футболна съпруга сподели, че причината за сядането на стоматологичния стол е била любовта й към орехите и пуканките, която довела до увреждане на зъбите й. А Есмер държи усмивката й да е перфектна.

"Вие сте супер, нямате равни", похвали тя стоматолозите си.

Феновете й отново не бяха очаровани от действията й. След като я оприличиха на Майкъл Джексън при предишната й интервенция, сега пак я засипаха с гневни коментари.

"Боже мой! Момиче, спри се! Гледам старите ти снимки. Те са много по-ефектни и приятни! Какво правиш със себе си? Всичко е изкуствено. Изглеждаш евтино, макар че е ясно, че си инвестирала в себе си. Дали съпругът ти не казва, че вече е време да спреш? Ти си красива по природа. След всяка следваща операция е все по-болезнено да те гледаме", нареди я един от последователите й в инстаграм. Друг беше още по-краен.

"Това е прецакана операция. Защо искаш да изглеждаш като кон?", написа й той. "Изглеждаш ужасно. Защо толкова пластични операции? Ужас!", добави и друг. А други директно обявиха: "Чудовище" и "Това е уродство".

Съпругата на Благо Джизъса буквално е вманиачена по пластичните операции. Футболната съпруга е променила носа си. Сега той е доста по-чип. Поработила е и върху скулите си. Разликата в устните е огромна. В манията си да прилича на холивудската звезда Анджелина Джоли Есмер увеличи и бюста си. След това отново легна под ножа, за да промени скулите си, а сега и зъбите.

Всички тези операции струват доста пари, но танцьорката може да си ги позволи. Тя е от заможно руско семейство и никога нищо не й е липсвало.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене