Алиша Кийс участвала в записите на новия албум на Джъстин Тимбърлейк

Алиша Кийс  СНИМКА: Ройтерс

Снимките от рекламната кампания за новия албум "Man of the Woods" на Джъстин Тимбърлейк не навеждат на мисълта, че певецът е сред природата, по-специално в гора, но предварителното представяне на диска в Ню Йорк бе сред декор от храсти и дървета, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Албумът съдържа 16 песни и е в характерния за Тимбърлейк стил, смесващ поп музика, ритъмендблус и електронна музика. Джъстин дори се пошегува, че не се е стремил да подражава на фолк-рок певеца Рей Ламонтан.

Тимбърлейк уточни, че албумът е в чест на двегодишния му син Сайлъс. "Той ме вдъхнови за албума", поясни Тимбърлейк, който присъства на събитието заедно със съпругата си, актрисата Джесика Бийл, роднини и приятели.

Гласът на Сайлъс се появява в последната песен "Young Man" от албума, докато Алиша Кийс е участвала в записа на "Morning Light". Песента "Say Something", записана с участието на Крис Стейпълтън, пък бе любимата на присъствалите на представянето.

Тимбърлейк, който следващия месец ще е хедлайнер на шоуто в почивката между двете полувремена на Супербоул, е работил заедно с продуцента Тимбаланд над албума. Първият сингъл от него "Filthy" дебютира на 9-о място в класацията Хот 100 на "Билборд" тази седмица.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене