Орхан Мурад отрече Сузанита да е катастрофирала

Тя не кара, закачили са друга кола на връщане от участие

Със смях посрещна "новината", че дъщеря му Сузанита е заловена да шофира кола във Велинград, големият певец Орхан Мурад. "Ако това беше вярно, и жена ми, и аз трябваше да сме в ареста заедно със Сузи, а в момента съм жури на националния конкурс "Букет" за таланти в София. Организира го ежегодно ДПС под мотото "Толерантност, разбирателство и добросъседство между всички етноси и религии". Това заяви легендарният певец ексклузивно пред "България Днес".

И вече по-сериозно се възмути: "Как така момиче на 15 години ще шофира? То каква отговорност носи? Отговорност носят родителите му, естествено!"

Покрай Сузи винаги има сензация
Покрай Сузи винаги има сензация

Той разкри, че истината е съвсем различна. "Преди два дни на връщане от участие във Варна, някъде към Пловдив, колата, в която са пътували Сузи и жена ми Шани, леко е подпряла друг автомобил заради поледицата."

И категорично уточни: "Но не е имало катастрофа, нито смачкани ламарини, нито пък щерка ми е била шофьор! Вози я човек, който е и нейна охрана. Просто двете коли са допрели ламарини - едно опиране заради заледяването."

И допълни не без бащинска гордост: "Покрай Сузи винаги има сензация, каквото и да се случи, затова са тръгнали и такива слухове, а общественият интерес е бил възбуден", допусна Орхан.

Ани Романова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене