Ирен Кривошиева разказва за американската сватба на сина си Владимир

Ирен Кривошиева КАДЪР: bgonair.bg

"Сватбата премина кротко, парите нямат значение", коментира актрисата Ирен Кривошиева и призна, че булката Виктория е избрала датата 9 декември. Кривошиева добави, че Стефан Данаилов и Владимир са изчислили часовата разлика и са успели да се чуят малко преди двата повода. Самата тя пък не се бъркала в техните мъжки разговори, разказа пред bgonair.bg. 

"Бабата на Виктория ходеше със сина ми до олтара. Какво мога да кажа на Владимир, след като толкова много съм изживяла. Казах му само едно нещо - да се имат. Беше трудно да го кажа на английски, но ме разбраха", сподели още актрисата пред Bulgaria ON AIR.

Кривошиева отбеляза, че Владимир и Виктория са заедно от 9 години и за него сватбата не е нещо различно. Виктория пък вече е посетила България през 2012 г. и дори е живяла у нас около 6 месеца.

Ирен Кривошиева подчерта, че САЩ и България са две различни вселени с различен начин на мислене и взаимоотношения. Там никой на никого не казва какво да прави и не се интересува какво прави, посочи тя.

Актрисата призна с усмувка, че през 2017 г. е започнала да работи над много проекти и непрекъснато нещо е правила, но нищо не излизало. Сега тя се закани, че ѝ предстоят нови проекти, които възнамерява да завърши.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене