Маги Вълчанова призна: Разведох се!

След шест години брак се разделихме цивилизовано с мъжа ми

Бившата носителка на титлата Мис България Свят Маги Вълчанова се разведе!

След само 6 години брак тя се раздели със застрахователния бос Румен Георгиев. Краят на брака им е настъпил още миналата година без излишни скандали и фанфари из медиите.

"Вече официално съм разведена, това е", коментира лаконично пред "България Днес" Маги.

Отскоро тя си върна своята фамилия и отново е Вълчанова, а не Георгиева. Двамата имат две деца - Румен-младши и Андрей. Те остават при майка си, а таткото има определено време, което да прекарва с тях. Според близки на Маги тя е получила доста скромна издръжка на фона на финансовото състояние на бившия си съпруг.

Любовта между Вълчанова и Румен Георгиев остава в миналото
Любовта между Вълчанова и Румен Георгиев остава в миналото

През годините на брака си Маги и мъжът й поддържаха изключително висок стандарт на живот, двамата имаха бавачка, а бившата Мис България караше коли за стотици хиляди левове.

В момента до Маги няма нов мъж и тя се е отдала на отглеждането на децата си. За бившия шеф на застрахователно дружество "Армеец" Георгиев се говори, че бързо е намерил заместничка на съпругата си. Изминалата година бе доста трудна за Маги - в последния момент се провали организираният от нея конкурс "Мис Национален отбор", загуби и лиценза за провеждането на "Мис България Вселена" у нас.

Според близките й над семейството на Вълчанова от години тегне проклятие, което тя е на път да развали. Маги слага чесън в джобовете на децата си от суеверие, защото се страхува от уроки. За това призна и самата тя в "Черешката на тортата" по Нова тв.

Приятели до красавицата твърдят, че негативното в живота й започнало, след като отнела мъжа на щерката на Нора Ананиева - Ана.

Вълчанова имаше 11-годишна връзка с американец, но разведе Румен Георгиев. Двамата се ожениха преди шест години, а след това се появиха децата.

Манекенката, която чрез фондацията си "Фейс ту фейс" се бори с трафика на хора, има неособено щастлива съдба. Преди повече от 9 години Маги нашумя в медиите по ужасен повод. Съседите от блока на ул. "Брезовска" в пловдивския квартал "Кършияка" още помнят кървавата баня, която се разиграва през август на 2002 г. По обяд 29-годишният брат на миската Георги Вълчанов пребил до смърт 60-годишната си майка Гинка, като буквално размазал главата й с бухалка. Смлял от бой и 82-годишната си баба Магдалина, която била със счупен крак. Преди трагедията Вълчанов бил полицай, но го набедили за изнасилване на 15-годишна в село Храбрино и го осъдили на 3 години затвор. След скандала напуснал системата на МВР. Моделката обясни, че брат й се водел на отчет в психодиспансера и страдал от раздвоение на личността.

"В него живееха един добър и един лош човек. Като малък преживя няколко тежки катастрофи и винаги си удряше главата. Може би това го повреди. Но лекарите не му обръщаха сериозно внимание, щом са позволили такъв човек да остане на свобода...", каза тогава Вълчанова.

Маги Вълчанова е сред най-красивите и успешни носителки на титлата Мис
Маги Вълчанова е сред най-красивите и успешни носителки на титлата Мис

Само преди дни Вълчанова излъга в шоуто "Черешката на тортата" по Нова тв, че все още е в брак с Георгиев. В предаването миската претърпя пълен провал като домакиня. Мис България втрещи всички с липсата на каквито и да е домакински познания. В кулинарното риалити моделката трябваше да приготви вечеря за четиримата си гости - Лора Караджова, Сантра, Васил Гюров и Даниел Ангелов. Вместо да ги посрещне както подобава, Маги бе приготвила само и единствено три салати. Брюнетката обяви, че пред гостите ще приготви основното - спагети със скариди и тиквички, за да бъде прясно. Тя остави гостите гладни, като преди това ги накара да й помогнат в приготвянето на храната. Дори ги принуди да слагат чиниите, приборите, салфетките и останалите аксесоари на масата. Това действие на манекенката не направи добро впечатление, но Маги не се впечатли особено. Преди да се разпадне бракът й, тя живееше като принцеса и имаше "помощнички", затова не е много оправна в кухнята. После се раздели както с тях, така и с кабриолета, мегалуксозното "Бентли" за минимум двеста бона, което й бе подарък от бившия мъж.

Лили АНГЕЛОВА

Алексей ГИЛТЯЙ

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене