Избери часовник и разбери какво бъдеще те чака

Някои психолози вярват, че по рисунката, която избираме сред много, може да се съди за нашата индивидуалност. Други пък вярват, че изборът на илюстрация може да разкрие какво ни очаква в бъдеще време.

Избери си часовник и виж какви години имаш пред себе си.

Часовник A

Ще покориш върховете, които от доста време занимават мозъка ти. Нов прилив на енергия ще завладее духа ти. Зялата вселена ще помага за осъществяването на твоите мечти и цели.

Часовник B

Твоето бъдеще ще отразява грациозността, почтеността и грижата, които досега са давали ритъм на живота ти. Не всеки вярва в кармата, но ти със сигурност ще пожънеш това, което си посяла в живота на другите – любов и радост.

Часовник C

Твоята визия за бъдещето е забулена в мистерия и сякаш гледаш през пелена. Но не се страхувай. Това, което те очаква, е пълно с обещания, светлина и радост. Продължавай да правиш нещата по твоя начин и ще скоро хоризонтът пред теб ще се избистри.

Часовник D

Искаш да направиш голяма промяна в живота си? Доверявай се повече на съветите на най-близките си хора и винаги претегляй как ще се отразят твоите решения върху другите. Защото за теб няма по-голяма награда от добруването на хората, които обичаш.

Часовник E

Твоите планове са добре подплатени с адекватен разчет на за и против. Околните може да поставят под съмнение намеренията ти, но скоро ще ги опровергаеш. Вярвай в това, което ти казва сърцето, и винаги ще си на прав път за себе си.

Часовник F

Далечен твой познат скоро ще се превърне в едни от най-близките ти приятели. Не прибързвай със заключенията и помни, че за една книга не трябва да се съди по корицата. Животът често ти изпраща неочаквани неща, които се оказват отдавна чакани от теб, без дори да си го съзнавал.

Часовник G

Нова глава от живота ти е напът да започне. Ще те отведе до места, които не си си представяла. С чиста съвест може да наречеш това време кулминацията на съществуването ти. Граби с пълни шепи от близкото щастие.

Източник на илюстрацията: en.playbrain.me

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене