Индия гони Бербатов

Димитър Бербатов е контузен и рядко играе в Индия

Екскурзията на Димитър Бербатов в Индия съвсем скоро ще приключи. Застаряващият български нападател вече не е желан в клуба си "Керала Бластърс". От ноември насам той не е вкарал нито един гол. Цели три пъти Митко получава контузии и все по-рядко влиза на терена.

Това не се е харесало на собствениците на отбора и те искат да скъсат договора му. Това пише местното индийско издание Sportskeeda. Ръководството обмисля да се раздели с българина още този месец. До дни той ще бъде привикан на разговори, за да се уточни как точно ще стане раздялата. По принцип контрактът на Бербатов е до края на март. Възможно е да се стигне до взаимно съгласие. От "Керала" искат да разкарат българина възможно най-бързо, за да могат да купят друг класен чужденец, докато трансферният пазар е още отворен.

Следващата седмица Бербо ще навърши 37 години. Той не игра в последните три мача за тима заради травма. Въпреки че се готви по индивидуален режим, нападателят пътува с отбора за двубоите, но не попада в групата.

Феновете на "Керала" също се настроиха негативно към Митко. През есента те го посрещнаха като бог. Сега са недоволни от статута му на звезда, която само си прави селфита из Индия, но няма никакъв принос към представянето на отбора.

"Керала Бластърс" е на незавидното седмо място в класирането. През изминалия уикенд тимът отново загуби, този път с 1:2 у дома от "Гоа". По всичко изглежда, че отборът на Бербатов няма да успее да се класира сред първите четири, които продължават за финалната плейофна фаза.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене