Рачков със свое шоу

Димитър Рачков

Димитър Рачков започва да прави самостоятелно шоу, научи "България Днес".

Актьорът подготвя комедиен моноспектакъл с любопитното наименование "Забраненото шоу на Рачков". Премиерата на представлението ще бъде в края на март, а за арена на дебюта си актьорът е избрал Варна.

През последните години Рачков се изявяваше предимно в телевизията и сериозно загърби изявите си в театъра. Неведнъж той е признавал, че сцената му липсва, но не му остава време, тъй като е много натоварен покрай участията си в различни телевизионни предавания. Сега актьорът отново има сериозен ангажимент - ще бъде водещ на "Като две капки вода" заедно с Васил Василев-Зуека, но въпреки това е намерил време и за театър.

"Забраненото шоу на Рачков" е комедиен моноспектакъл, който ще ви въведе в кухнята на телевизията. Как се правят новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли някога сапунените сериали?", се казва в анонса на спектакъла.

Той ще се шегува със сутрешните блокове, холивудските екшъни, Бай Брадър, прогнозата за времето, готварските предавания и спортните емисии. От екипа разкриват, че Рачков ще си избира хора от публиката, които ще се качват при него на сцената и ще участват в забавата.

Актьорът планира в продължение на 100 минути да ръси лаф след лаф, докато публиката се пръска от смях. Рачков е осъзнал, че това е изключително натоварващо, защото повече от час и половина трябва да е в роля, но въпреки това се е наел с предизвикателството.

Първите му представления са на 28 и 29 март от 19 часа в зала 1 на Фестивалния и конгресен център във Варна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене