Плевнелиев срещу "Шушана"

Росен Плевнелиев и Деси Банова не крият любовта си

Президентът Росен Плевнелиев и половинката му - синоптичката Деси Банова, се изправят в тежка битка срещу "Шушана".

"Любопитната светска двойка и лирическата героиня от популярната песен ще се борят за титлата "Сензация на годината" на светски награди, които ще се проведат на 20 февруари. Новината за връзката между Плевнелиев и Банова шокира публичното пространство, тъй като никой не очакваше двамата да се залюбят.

Колкото и сензационен да е романсът им, двамата трудно ще се преборят с "Шушана, която вече няколко месеца ехти от кръчми и дискотеки, а феновете се чудят защо героинята е сама и защо лампичката й свети. Историята на "Шушана" се оказа песен на няколко десетилетия, но беше възродена от певеца Наско Ментата, който също доби широка популярност през последните месеци.

Наско Ментата възроди "Шушана"
Наско Ментата възроди "Шушана"

В битката за титлата "Сензация на годината" влизат още последната Мис България Тамара Георгиева, скандалната тийнейджърка Сузанита и фолкпевицата Луна с поведението си в къщата на "Биг брадър".

Дори и да се провалят за това отличие, Плевнелиев и Банова имат още един шанс, тъй като се борят и за "Светска двойка на годината". Там компания им правят Преслава с новия си Павел, Християн Гущеров и моделката Светлана Василева, актрисата Ралица Паскалева и волейболистът Теодор Салпаров, както и фолкпевицата Емануела с новото си гадже Мартин.

Не по-малко напечено ще е и в категорията "Най-желан ерген през 2017 година", където са номинирани Жоро Бирмата, Цветелин Маринов-Цуни, Тодор Батков-син, брадърът Джино и рапърът Дий. За майка на годината ще се борят само фолкпевици - Галена, ДесиСлава, Джена, Джина Стоева и Цветелина Янева.

Вечните врагини Галена и Преслава отново ще се изправят в директен двубой. Тъй като фолкнагради няма от близо 2 години, досега двете не са имали повод да си мерят успехите. Сега Галена и Преслава са номинирани за музикален идол при жените, като всяка от тях вероятно ще иска да се докопа до отличието. При мъжете също ще е жежко, като един срещу друг се изправят Галин, Илиян, Константин, Борис Дали и Фики.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене