На покрива в новата къща на Константин ще има бар - специално за Фънки

Константин и семейството му в новата им къща

Някои свързват датата 14 февруари с Деня на влюбените, други - с Трифон Зарезан. Попфолк певецът Константин и половинката му Надя обаче ще я запомнят като деня, в който довършиха последния щрих на семейното си гнездо - сложиха шкафчета в новия си дом.

“Това е последната брънка вътре в къщата. Отвън има още неща, които да изкусурявам, като треви и дръвчета, но сега е зима. Затова чакам с нетърпение да дойде пролетта и да си направя дворчето”, казва певецът.

Планира да изгради парник, в който да отглежда краставици, домати и чушки. Ще направи и малко игрище, защото иска да рита с децата си футбол в двора. “Това ми беше мечта и благодарение на Господ ще се осъществи”, казва Константин.

Той и семейството му се преместиха от апартамента си под наем в центъра на София към покрайнините на столицата. Константин си

мечтае за свое

жилище от близо

15 години

Разглеждал много и различни варианти. “Все се оказваха я някое менте, я някоя измама. Не съм от най-големите късметлии.” Но ето че от октомври миналата година семейството му се сдобива със свой дом.

Той се оказва голяма финансова инвестиция, защото Константин обича да изпипва всичко в детайли и ако нещо не му харесва в къщата, го преправя по свой вкус. Винаги обаче може да разчита на свои приятели. “Помощта за сауната е на Борис Дали, а за джакузито кой мислите, че ми помогна - Митьо Пищова”, шегува се певецът и със смях допълва, че приема гости само ако носят със себе си скъп подарък.

Къщата му има четири спални - за Константин и съпругата му Надя, за дъщеря им Мариана, за 2-годишния им син Алекс и една допълнителна, която е специално за певеца, защото неговият режим е различен. Понякога може да се прибере и в 8 ч сутринта след участие, за да спи до вечерта.

Засега децата Мариана и Алекс делят една стая. “Държах на това, защото така си стават близки. Като малък исках брат ми да е в стаята с мен, защото ме беше страх. Така израснахме по-сплотени - карахме се, биехме се, но и се обичахме”, казва певецът. Когато влезе в пубертета обаче, Мариана ще си има собствена спалня, чийто дизайн сама ще избере.

Холът и кухнята са обединени в голяма стая. Цветовете, които я обагрят, са черно и златисто. За избора им помогнал дизайнер. Музика витае из цялото помещение благодарение на

лампите, които

са във формата

на тромпети

“Много са гъзарски”, смее се певецът. За техния избор освен дизайнерът помогнала и жената, от която купуват мебелите си. Все още обаче не е решил къде ще постави картините от сватбата с Надя.

Двамата невинаги са били на едно мнение. “Тя е по-малка. Когато отиде в магазин, някои по-опитни жени на 50-60 г. я хващат и почват да ѝ завъртат акъла, като говорят за цени в хиляди евро. Накрая отивам при тях и им казвам: “Вижте, нещо сте се объркали, аз не съм милионер”, казва певецът. И смята, че прекалено скъпите мебели не са от първостепенно значение. “Има хора, които могат да дадат и 100 хил. евро

за кухня, но аз в нея

ще пържа кюфтета”

Накрая се сдобили с качествени мебели, които не са на супервисоки цени.

Константин се е превърнал в истински майстор. Върши работа по къщата 3 пъти на ден - “тухличка по тухличка, камъче, шпакловчица, лампичка, контакт, плочки... всичко”.

Певецът има големи планове за покрива на новия си дом. Там ще е и мястото на джакузито. “Ще направя и един бар, на който си представям как Фънки ще пие неговите глезотии”, казва певецът.

До джакузито и бара ще има голяма стая. Мястото си в нея ще намери най-добрата музикална апаратура, осигурена от приятеля на певеца Виктор. “Той прави диско озвучаването в повечето клубове в България.” На покрива задължително

ще има и телескоп,

с който да наблюдава

звездите

От тази стая може да се възползват и другите членове на семейството му.

“Дъщеря ми пееше много фалшиво, но преди една година нещо стана с това дете - точно обратното. Започна да пее толкова красиво”, казва Константин. Алекс също проявява артистични наклонности, но е прекалено малък, за да се оценят заложбите му.

Константин е сигурен, че работата по къщата няма да приключи скоро.

“Аз съм толкова педантичен, че непрекъснато нещо търся да пипна - тук ще засадя цветенце, там ще прекопая, а вчера изметох цялата улица”, казва певецът, който рядко може да бъде видян без усмивка на лицето.

Кът от новия му дом на певеца.
Кът от новия му дом на певеца.
Всекидневната на певеца е в черно и златисто.
Всекидневната на певеца е в черно и златисто.
Лампите в дома на Константин са във формата на тромпети.
Лампите в дома на Константин са във формата на тромпети.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене