Плеймейтка си целува пилето

Силиконката се целува с птица

Дилена Димитрова интимничи с домашния папагал

В същински зоофил се превърна Дилена Димитрова. Плеймейтката се нахвърли на нежни ласки и целувки не на някой нацепен мачо, а на... папагала си.

Сексбомбата, която напомпа бюста и устните си почти до краен предел, се показа интимна с пернатото. Самата тя публикува кратко видео в личния си профил в инстаграм, на което се целува с папагал уста в човка. След като първо Дилена нежно го милва и целува по гушата, на пернатото очевидно му става много хубаво и тръгва към хиалуроновите устни на силиконката. Започва мляскане, от което едно от най-скъпите неща на еротичния модел за малко да пострада.

Дилена е любимка на мъжете
Дилена е любимка на мъжете

"Естествено, че ще отида в ада! Само че ще вляза през VIP входа и ще ме почерпят питие. Не живея за хората, а още по-малко за мнението им!", споделя за себе си под една от стотиците разголени снимки плеймейтката.

Изкусителната брюнетка е категорична, че е е много краен човек и е склонна да иска прошка само от Бог. Затова и избухва в своя профил с думите: "Прошка? Нито искам, нито давам!!!"

Още по-тайнствен и забулен в мистерия е личният живот на Дилена. Тя отрича да има мъж до себе си, а на снимките й освен сочните й гърди и дупе могат да се видят други плеймейтки и силиконки, но не и представители на силния пол.

Чернокосата фурия дори е категорична, че не й трябва мъж и няма намерение да има. Убедена е, че самотна й е по-добре и е изцяло съсредоточена във фотосесии, снимане на еротични клипове и шопинг турове.

Силиконовата красавица споделя, че винаги се е справяла сама и иска и занапред да е така.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене