Тони Дачева сама гледа детето си

Нямам мъж до себе си, а и не търся

Виктория СТОЯНОВА

Фолклегендата Тони Дачева сама отглежда осиновената си дъщеря Виктория и не разчита на мъжка помощ. Това разкри самата тя пред "България Днес".

"Не искам още едно дете, вече ми е късно. Радвам се, че Бог ми даде възможността да стана майка и ме дари с такова прекрасно същество", заяви фолкпевицата навръх 51-вия си рожден ден, който посрещна на 6 февруари.

Изпълнителката на хитовата песен "Бедни и богати" посрещна празника в тесен кръг от приятели в заведение в Ямбол. Тя е категорична, че на този етап от живота си е щастлива и има всичко. Най-много щастие й носи 4-годишната й щерка Виктория, която осиновява през 2014 г.

"Вики ходи на детска градина, контактна е и емоционална. Много е любвеобилна и любопитна и не може да се отдели от куклите и анимационните предавания", разказа Дачева.

За ролята си на майка тя е категорична, че е много по-трудна от пеенето. "Голямо предизвикателство е да съм майка! Искам всичко с дъщеря ми да е наред, да е здрава най-вече", добави обичаната от поколения изпълнителка.

Певицата разкрива, че няма мъж до себе си, но въпреки това се чувства щастлива само с дъщеря си. "Карам го соло от известно време, дори не търся мъж. Мисля, че щом не се е появил някой, който да си заслужава, по-добре да съм сама", сподели тя.

Изпълнителката не мисли скоро да слиза от сцената. "В момента подготвям няколко нови проекта и скоро ще ги издам, тъй като не съм радвала почитателите си от дълго време", завърши Дачева.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене