Моделката Ива Няголова: Психиатър за всяка плеймейтка

Кандидатките да могат да събират и изваждат до 100 и да знаят азбуката

Психиатър и учител за всяка плеймейтка!

Това иновативно предложение направи пред "България Днес" еротичната Снежанка на вестника Ива Няголова. На последното издание на еротичния конкурс тя грабна наградата Playmate Replay. След първото място това е най-голямата награда, тъй като именно нея публиката иска да вижда още много пъти.

Идеята на Ива е за изцяло нов и уникален етичен кодекс на плеймейтките. По този начин тя реагира на информацията, че организаторите на сексапилната надпревара обмислят въвеждането на психотест и препитване по граматика за следващите претендентки заради излагациите на сегашните силиконови изкушения.

"Напълно подкрепям тези предложения. Наслушахме се и се нагледахме на пошли и просташки прояви от определени плеймейтки, които злепоставят не само себе си, но и всички останали жени като цяло. Затова нека да има психотест, защото момичетата трябва да са читави и отделно всяка да си има личен психиатър, който да им следи състоянието", призова Няголова.

Наред с това тя предлага и личен педагог за всяка плеймейтка, за да знаят азбуката, химна и столиците поне на европейските държави.

"Нека ги научат какво и как да говорят и да не се държат непристойно. Също така задължително участничките да умеят да събират, изваждат, умножават и делят до 100. Както и да познават народните будители, основните български автори и техните произведения. Нека момичетата имат морал и не петнят името на жената", призовава Ива Няголова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене