Крисия като принцеса, феновете недоволни

Крисия раздава целувки

Крисия стана принцеса!

Талантливото момиченце намекна за аристократичното си потекло, като се снима в замък.

"Каква е една днешна принцеса, ако си няма замък?", написа шеговито изпълнителката в социалните мрежи и показа фотосесия, която си е направила в розово-лилава постройка от приказките. Крисия раздава целувки на почитателите си и позира в разчупени пози, намеквайки, че е истинска принцеса.

Певицата позира пред замъка си/ Снимки: Инстаграм
Певицата позира пред замъка си/ Снимки: Инстаграм

Фриволното й поведение никак не се хареса на интернет потребителите, които буквално я съсипаха от критики. "Може и да си талант, но малко се превземаш и си станала доста голяма кифла", написа яростна нейна последователка в социалните мрежи. "Днешната принцеса без замък е жена, която работи здраво всеки ден, независима е, интелигентна и по-красива от която и да е принцеса", клъвна я друга словесна агресорка. Имаше и такива потребители, които искрено се зарадваха на поредната й импровизация, като я определяха като "сладка", "красива" и "много яка".

Има и десетки интернет потребители, които питат Крисия защо вече не участва в рубриката си в "Шоуто на Слави" - "Запознай се с малките". От няколко месеца Крисия не се появява в телевизионното шоу и е пълна мистерия какво се случва с професионалното й развитие. Отстраняването й не беше обявено никъде официално, което още повече подсили слуховете, че се случва нещо в отношенията между талантливата певица и екипа на Слави Трифонов. Крисия има договор с него до края на тази година и не е ясно дали той ще бъде продължен. Вече има предположения, че спирането на телевизионните изяви на Крисия е ясен знак, че тя повече няма да е свързана професионално със Слави.

Професионалните крахове не й пречат да се изявява в социалните мрежи, където напук на негативните коментари се изявява като принцеса и дори си има замък.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене