Четирима нови актьори още в първи епизод на “Откраднат живот”

Програмният директор на Нова тв Антоний Мангов, Мартина Вачкова, Евтим Милошев и Велислав Павлова (от ляво на дясно) разказват за новия сезон на сериала.

Още в първия епизод на новия сезон на сериала ще се появяват четирима нови актьори. Велислав Павлова и Димитър Захариев ще влязат в образите на братя Ковачеви - и двамата лекари. В екипа влиза и съпругът на Силвия Лулчева - Васил Бинев, който ще играе бизнесмен. Младата актриса Ирина Митева ще бъде негова екранна партньорка. “Заснели сме 242 епизода, над 900 актьори са играли епизодични роли, имаме 7500 снимачни часа”, обясни продуцентът Евтим Милошев.

„Да си лекар, е огромна чест и огромно удоволствие. Преди да вляза в сериала присъствах на истинска операция и имах възможност да проследя целия практически процес“, разказа Велислав Павлов, който ще влезе в образа на коремния хирург д-р Марио Ковачев.

Очаква се "Откраднат живот" да излезе и на световния пазар. "Преди 3 дни подписахме договор с голям международен дистрибутор, който да продава и разпространява сериала в цял свят", обясни програмният директор на Нова тв Антоний Мангов.

“Откраднат живот” тръгва на 27 февруари и ще върви от вторник до петък от 20 ч по Нова тв.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене