Шеф Виктор Ангелов:Ще ги поставя на ръба!

Според шеф Ангелов готвачът трябва да е съвършен

Готвач на Род Стюард влиза

в "Хел'с кичън"

Шеф Филип Петров, човекът, готвил за рок звездата Род Стюард и електронната банда "Фейтлес", ще се изяви в най-грандиозното шоу за вкусна храна "Хел'с кичън", което започва във вторник от 21,00 часа по Нова тв. Освен него два отбора с по девет жени и мъже ще измери сили за 100 000 лева и честта да работи в ресторанта на шеф Виктор Ангелов.

"Ще поставям участниците на ръба. За да успееш в нашата професия, трябва дисциплина като в казармата и да си отборен играч. Предпочитам сгафилият човек да избере как да го накажа - да му крещя или да го глобявам", шегува се Виктор Ангелов.

Той е първият българин, шеф в кухнята на петзвезден хотел в цял свят. Трикратен притежател е на титлата "Ресторант на годината". В гилдията е познат като "абсолютен педант в кухнята". Нарича собствените си кулинарни шедьоври "просто вкусно похапване". "Гордън Рамзи си е Гордън Рамзи - винаги съм се възхищавал на неговия неуморим дух", каза за колегата си Ангелов.

Кухнята на предаването е истинска, а не бутафория
Кухнята на предаването е истинска, а не бутафория

Имената на останалите участници, издържали кастинга, са шефовете - Марко, двама Ивановци, Дани Спартак, а от жените - Мариела Нордел, Силвия, Светла, Гичка, Светлана, Нина, Красимира и Габриела.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене