Кайли Миноуг обяви турне във Великобритания и Ирландия

Певицата Кайли Миноуг ще тръгне на турне във Великобритания и Ирландия през септември, за да представи новия си албум, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА. 

Турнето "Golden", носещо името на албума, ще започне на 18 септември от Нюкасъл, преди да продължи в Лондон на 26 и 27 септември и да завърши в Белфаст на 8 октомври. То ще премине и през градове като Нотингам, Бирмингам, Кардиф, Глазгоу, Манчестър, Ливърпул, Лийдс, Дъблин.

Новината дойде, след като беше съобщено, че изпълнителката на хита "Dancing" ще пее в лондонското "Cafe De Paris" с капацитет 700 души на 13 март, а след това ще изнесе концерти и в клубове в Манчестър, Барселона, Париж и Берлин.

"Нямам търпение да вдъхна живот на тези нови песни и, разбира се, да поднеса няколко изненади на своите почитатели", каза австралийската звезда.

Официалната премиера на албума "Golden" ще бъде на 6 април. 49-годишната певица написа дългоочакваната компилация в родния град на кънтри музиката - Нашвил, САЩ.

Кайли развали годежа си с британския актьор Джошуа Сас миналата година и призна, че писането на песни е "като терапия", защото "трябва да се чувстваш удобно да говориш за лични неща".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене