Погба категоричен: Или аз, или Моуриньо

Погба и Моуриньо се изпокараха

Пол Погба е готов да напусне "Манчестър Юнайтед", ако Жозе Моуриньо остане начело на отбора, твърди вестник "Сън".

Според изданието отношенията между двамата са напълно развалени. Агентът на французина Мино Райола дори вече преговаря с "Реал" (Мадрид) за трансфер през лятото. "Ювентус" също е готов да си го върне.

"Нещата между тях са стигнали критична точка. Пол ясно показа, че не иска да остане, ако Моуриньо е мениджър", заяви източник от "червените дяволи".

Големият проблем за Погба е, че португалецът наскоро поднови договора си до 2020 г. Евентуален провал в битката за Топ 4 във Висшата лига и отпадане от Шампионската лига може да помогне на халфа в борбата.

Скандалът между двамата започна от позицията на Погба на терена. Той предпочита да има повече офанзивни възможности, докато Моуриньо го поставя пред защитата заедно с Матич. Това доведе до спад във формата му и в последните мачове на няколко пъти бе оставен резерва.

Двамата се скарали жестоко на тренировка. Това накарало окончателно Погба да поиска промяна. Все пак се очакваше снощи той да е титуляр срещу "Челси" в дербито от Висшата лига.

В същото време вратарят Давид де Хеа иска удвояване на заплатата си до 350 000 лири на седмица, за да подпише нов договор с клуба. Ако ли не, той желае да бъде продаден. Основен кандидат и за подписа на Де Хеа е "Реал" (М).

Снимка: 30-01

Текст: Погба и Моуриньо се изпокараха

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене