Булките на 2018-а блестят с камъни, пера и прозрачни материи

Материите са лъскави, нерядко дори в златен и сребърен цвят.

Бляскави, цветни и шармантни - такива ще бъдат булките на 2018-а. След като в края на миналата година институтът “Пантон” обяви ултравиолетовия за моден цвят на годината, съвсем очаквано той превзе и сватбените тоалети. Смелите булки ще избягат от класическото (за някои и скучно) бяло в името на тренда. Това показа тазгодишното издание на сватбени рокли и облекла Luxury Weddings Expo в “Интер експо център” в София в петък вечерта.

Свои тоалети там представиха La Boulangerie и Akl Fakih, които идват в България за първи път. Сред клиентите на двете модни къщи са Марая Кери, Дженифър Лопес, Никол Шерцингер, Ники Минаж, Ким Кардашиян, Паулина Рубио и Кат Грахам. Роклите на La Bourjoisie фино преплитат ориенталския Изток с изтънчения стил на Запада. Тяхна е и пищната сватбена рокля, която диетоложката Енджи Касабие носи на своята сватба.

Перата ще са хит тази година. Тук те са равномерно разположени по цялата рокля.
Перата ще са хит тази година. Тук те са равномерно разположени по цялата рокля.

Провокативният стил на Akl Fakih е предпочитан от бизнесмени, принцове, знатни особи и модели. Костюмите са съчетание от автентични източни акценти и класически мъжки кройки.

Камъни

Пищни, тежки и много бляскави са тренди булчинските и официалните рокли. Това усещане се подсилва от изобилието от камъни, което преобладава в моделите тази година. От “Сваровски” през цирконий до минидиаманти и други благородни камъни ще придават лукс и блясък на дамските тоалети. Въпрос на предпочитания и финансови възможности.

И по булчинската рокля, и по воала ще има много камъни.  СНИМКИ:  АЛЕКСЕЙ ДИМИТРОВ
И по булчинската рокля, и по воала ще има много камъни. СНИМКИ: АЛЕКСЕЙ ДИМИТРОВ

Ресни и перушина

Още през миналата година ресните и перата повлякоха крак по модните подиуми. Тази година те превземат тенденциите - от отделни акценти по ръкавите до цели модели, по които ресните висят по цялата дължина на роклята и леко се поклащат при движение. Перата също са хит – те пък предимно оформят големи акценти по тоалета или са равномерно разположени по цялото облекло.

Тюл и прозрачни

материи

Модата тази година работи в интерес на мъжете. По партита и официални събития ще има красиви жени, облечени в прозрачни материи и тюл. Нерядко тоалетите са в телесни цветове и създават усещането за гола плът, което обаче е далеч от неприличното.

Ултравиолетовото влиза в тенденциите и при официалните облекла.
Ултравиолетовото влиза в тенденциите и при официалните облекла.

Цветовете

Бежово, златно, сребърно, ултравиолетово, бяло и черно са цветовете на модните одежди сега.

Сватбените и официалните рокли стават все по-смели в цветове и акценти. Така булките ще бъдат всичко друго, но не и банални.

Един от моделите на красиви рокли, които съчетават ориенталския Изток с изтънчения стил на Запада.
Един от моделите на красиви рокли, които съчетават ориенталския Изток с изтънчения стил на Запада.

Кройките

Прави и прилепнали по тялото са моделите за бъдещите булки. Тези, които не биха се чувствали перфектно във впита рокля, ще могат да бъдат модерни и с одежда, която от кръста надолу пада свободно и широко. За по-смелите булки има и вариант за бял гащеризон с дълъг шлейф, падащ от кръста надолу.

А за тези, които мечтаят да бъдат като Пепеляшка в съдбовния ден, има такъв вариант – тежка, пищна, бляскава рокля с камъни и шлейф. Воалът също ще е дълъг и обсипан с камъни.

Халати и лъскави

материи при мъжете

Черно, тъмносиньо и кафяво са сред тренди цветовете тази година в мъжката мода.

Дотук изненада няма. Когато обаче добавим лъскави материи и халати в официалното облекло, тогава нещата добиват ново измерение. Халатът на голо в различни дължини вече не е само домашно облекло, а спокойно може да се види в стилен тоалет на сватба например. При саката вместо копчета има връзка, досущ като тази при хавлиите.

Халатът на голо при мъжете ще е тренд тази година.
Халатът на голо при мъжете ще е тренд тази година.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене