Никой не разбра, че съм гола!

Девойка цъфва без дрехи на среща с мераклия от интернет

"Изяж ме, цялата съм твоя!"

С тези думи дибидюс гола изкусителка посреща свой обожател насред претъпкан ресторант.

Шегаджийката Джой Джоуел, която е модел, замисля комичния номер внимателно и се обръща към към бодиарт художник. Професионалистката Джен Сейдел се съгласява да нарисува дрехи по кожата й така, че Джой наистина да изглежда облечена. Докато сръчната художничка я разсъблича и се захващат с боите, девойката влиза в мобилното приложение за забивки "Тиндър" и трескаво търси мераклия да я заведе на вечеря. Спира се на чернокож младеж от Бронкс и му определя среща в нюйоркско заведение за бързо хранене.

Джой е издокарана в дънки и потник от боя
Джой е издокарана в дънки и потник от боя

Майсторката на макиажа и бодиарта Сейдел спретва бели бикини на Джой и покрива зърната и с лепенки, за да не изпъкват. След това изработва горните "дрехи": сини дънки и изрязан розов потник. Единственото истинско облекло по тялото на щурата моделка са палтото и ботушите, с които се завлича до ресторанта.

Черничкият младеж пие кафе с голата мацка
Черничкият младеж пие кафе с голата мацка

"Влязох в мола, където се намира ресторантът. Беше пълно с хора, но никой не забеляза, че съм напълно гола", разказва Джой. Тя намира черничкия си обожател от интернет и му се представя. Първоначално младежът не се усеща, но като се вглежда по-внимателно, разбира, че мацката пред него е гола като русалка. Джой се опитва да разсее съмненията му и го уверява, че никога не би излязла от вкъщи без дрехи. Двамата тръгват на разходка из търговския център, като през цялото време са снимани със скрита камера. Номерът на Джой е развален, когато тя и момчето тръгват да си ходят. За нещастие навън вали дъжд и нарисуваните дрешки се разтичат.

Художничката рисува внимателно всеки детайл
Художничката рисува внимателно всеки детайл

"Той до последния момент допускаше, че все пак може и да съм облечена", киска се разкритата моделка. Нейната постъпка предизвиква фурор сред младите момичета и работата на художничката Сейдел моментално се увеличава.

Джен Сейдел
Джен Сейдел

"Вече пращам клиентките си голи не само на срещи, а и на фитнес или на плаж. С плажа е малко проблемно - не могат да влизат в морето", казва тя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене