Андреа ЛАПА по 10 бона на час

Андреа ще загърби България

Андреа най-накрая успя да се утвърди на международната сцена. Половинката на Кубрат Пулев постигна една от целите си в живота и почти сигурно вече ще пее само зад граница. Русокосата фурия си уреди куп участия в чужбина, а освен това ще прибира и солиден хонорар за тях.

Певицата и Кобрата ще са разделени все повече време
Певицата и Кобрата ще са разделени все повече време

Андреа подписа с музикална компания в Румъния, която да я продуцира и лансира. За всяка изява на певицата на сцената тя ще прибира по 10 бона в евро.

Новите продуценти на половинката на Кобрата вече успяха да уредят куп участия на българската изпълнителка. Първите две изяви на блондинката ще бъдат в столиците на Азербайджан и Грузия.

В Баку Андреа ще се изявява в един от най-тузарските клубове в града. В Азербайджан са луди по парчетата на певицата и въпреки че до участието й остават 10 дни, места вече няма. Хонорарът, който изпълнителката ще получава, не представлява никакъв проблем за азерите и те направо ще я позлатят за 2 часа пеене.

Андреа почти сигурно ще спре да пее в България от следващия месец. Тя има заявени участия в Германия, както и в други западноевропейски страни.

След като напусна "Пайнер" преди 2 години и половина, Андреа се продуцира сама и участията й у нас и в чужбина бяха кът. Половинката на боксьора Кубрат Пулев имаше изключително малко изяви и така не изкарваше кой знае колко пари.

Тя имаше завишен финансов критерий, който малко заведения биха платили. Все пак Андреа със зъби и нокти се бори кариерата й да не приключи и сега не само я възроди, а се издигна на още по-високо стъпало.

В последно време силно се заговори, че Андреа и Кубрат Пулев обмислят да вдигат сватба. Двамата са заедно дълго време, а сексбомбата неведнъж е обяснявала, че чака момента, в който Кобрата ще й предложи брак.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене