Луна стана поетеса и писателка

Певицата е с розова коса, пише автобиография

Луна - най-голямата сензация за изминалата 2017 година, за каквато официално бе призната неотдавна на "Лайфстайл награди", стана и писателка.
Певицата, която вече се кандидатира и за президент за мандата след 4 години, крие нежна душа и философска мисъл - тя вече е готова не с една, а с цели две стихосбирки.
В стиховете си най-голямата актриса в попфолка възпява духовното, както и най-светлото човешко чувство - любовта.
"Именно любовта е в основата на всичко, тя движи света - заради нея са правили войни, сключвали са примирия... Любовта е и в основата на вярата в Господ, негов завет, в крайна сметка само любовта остава", сподели Луна пред "България Днес". Освен това певицата, която отново смени цвета на косата си - този път в розов, пише и за живеещите в духовна нищета, и за негативните осезания, които правят от човек роб и робот.
Но не само в поезия дави Луна чувствата си. Участничката в последния „ВИП брадър“ е подхванала обширен анализ на живота си в спомените, които смята да издаде в две части като автобиография. "Толкова наситена и била съдбата ми със събития, толкова сгъстена от емоции, че не виждам как ще се справя в обем само от едно томче", категорична е тя.

Луна вече си има фенче
Луна вече си има фенче

Изпълнителката на "Луна - президент" не скри също, че чете непрекъснато и киносценарии, за да подбере най-подходящия за себе си в главната роля, а предложенията за участието й в игралното кино са няколко.
"Кой знае, може пък след излизането на биографичната ми книга някой да реши да я филмира, тъкмо ще изиграя сама себе си", прогнозира единственото "небесно тяло" сред чалга имената.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-големите мислители в зодиака
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка
Хората, които имат този навик, правят повече секс

Напишете дума/думи за търсене