Те вдигат вечното дерби

Дениса на Яблонски

Битката между жените на ЦСКА и "Левски" няма да е по-малко интересна от тази на терена. До всеки футболист от "червените" и "сините" стои по една красавица (или повече) и те също ще имат сериозна роля в надъхването на футболистите за дербито. Повечето от играчите нямат против секса преди мач, а след победа той е задължителен. Част от футболните половинки ще заемат места на стадион "Васил Левски", а някои от суеверие предпочитат да гледат любимите си мъже по телевизията.

Божидар Чорбаджийски
Божидар Чорбаджийски

В ЦСКА са събрани куп моделки, които топлят леглата на футболистите. Отборът на мацките от "Армията" е сериозно подсилен и от горещи латиноамериканки, които пристигнаха у нас заедно с португалците и бразилците в отбора. По-голямата част от играчите на "червените" са ергени, но има и такива като Фернандо Каранга, които са се врекли във вечна вярност на любимите си. Повечето футболисти имат сериозни приятелки, а самотниците се броят на пръстите на едната ръка.

Сред най-красивите на "Армията" е гаджето на капитана Божидар Чорбаджийски. Тя се казва Анастасия и има повече от обещаваща кариера като модел. Наскоро тя се снима в гола фотосесия заедно с Диляна Попова, но за съжаление от нея изтече само един кадър. Красавицата се котира високо в света на модата и постоянно получава предложения за фотосесии и участия в ревюта. Двамата с Чорбаджийски са заедно вече над година и връзката им изглежда доста сериозна.

Карла (вдясно) е музата на Каранга
Карла (вдясно) е музата на Каранга

На нежна подкрепа се радва и Фернандо Каранга. Неговата съпруга Карла редовно може да бъде забелязана на "Армията" за мачовете на ЦСКА и е сред най-големите фенки на отбора. Тя води по мачовете и малкия им син Луиз, който полудява от радост при головете на татко си.

Фернандо Каранга
Фернандо Каранга
Манолев се кротна
Манолев се кротна

Станислав Манолев също вече мина в отбора на татковците, след като преди по-малко от година неговата приятелка Калина роди. Манолев минаваше за един от плейбоите в българския футбол, но успя да се кротне при красавицата. Калина също има добра кариера като модел и преди да роди, бе доста търсена в бранша.

Яблонски е подкрепян от Дениса на стадиона
Яблонски е подкрепян от Дениса на стадиона
Йона Вестфьорд е бивша стюардеса
Йона Вестфьорд е бивша стюардеса

На "Герена" няма моделки, но някои от половинките на футболистите биха изградили успешна кариера там. В отбора на мацките сред най-изявените са тези на звездите Габриел Обертан и Жорди Гомес. За огромно съжаление техни снимки все още са истинска рядкост. Има няколко латинодиви, които пристигнаха основно през зимната пауза в шампионата.

Подобно на съпруга си Давид Яблонски и жена му Дениса не остава незабелязана на трибуните на мачовете на "Левски". Брюнетката впечатлява с перфектните си мерки, въпреки че има момиченце на около седем години. Мацето пленява и с ослепителната си усмивка. Двамата с Давид са заедно още от младежките си години. Дениса последва любимия си и в България заедно с дъщеричката им. Все пак тя често прескача до родната Чехия. Причината за това е бизнесът, който има. Половинката на защитника върти фирма за търговия на едро и дребно. Има и център, в който предлага козметични и фризьорски услуги. Дениса и дъщеричката й не пропускат мач на Давид. Дори вече са се обзавели със свои фланелки на "Левски".

Холмар е щастлив с двете дами в дома си
Холмар е щастлив с двете дами в дома си

Колегата му в центъра на "синята" защита Холмар Ейлфсон също се радва на красива подкрепа. Животът на исландеца споделя невероятната му съпруга Йона Вестфьорд. Тя пристигна в София заедно с него и малката им дъщеричка Силвия. Йона е бивша стюардеса. Отказала се е от кариерата си заради честите смени на дестинациите като футболна съпруга.

Карина е неотлъчно до Панайотов
Карина е неотлъчно до Панайотов
Васил Панайотов
Васил Панайотов

Българската красота на "Герена" защитава половинката на Васил Панайотов - Карина Белчева. Двамата са заедно от няколко години, като съгражданката му е неотлъчно до своя любим и по време на престоите му в чужбина. Иначе влюбените са от Гоце Делчев. Въпреки това тя намери време да завърши висшето си образование. Карина е дипломиран адвокат от УНСС.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса
Стоичков на върха на щастието - стана дядо на внук!
Тейлър Суифт и приятелят й Травис Келси няма да присъстват на Мет Гала 2024
Празникът на Лили - без много шум, но окъпана в любовта на феновете
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща

Напишете дума/думи за търсене