Кои зодии са ангели и кои са дяволи?

снимка: Pixabay

Макар да е ясно, че в живота има 50 нюанса сиво и че нищо не е само черно и бяло, понякога има хора, които са по-лоши и пакостливи от други.

Представяме ви класация на зодиите – от най-големите послушници до най-големите пакостници с дяволити помисли и действия.

1. Везни

Вие сте най-чистите и най-красивите сред ангелите. Вие сте толкова не осквернени, че и Господ може да ви пита за съвет. Толкова сте праведни, че трябва да носите железни обувки, които да ви държат на Земята. В противен случай директно ще се изстреляте към Рая.

2. Телец

Имате прощаващо сърце и никога не таите злоба. Всеки ви има за свой любимец. Помагате на старици да пресекат улицата, сваляте котенца от дърветата и вадите бебета от горящи сгради. Единственият ви недостатък е, че понякога сте прекалено мили. Това може да ви изиграе лоша шега в свят, пълен с дяволи.

3. Риби

Имате свой етичен кодекс, който следвате невъзмутимо. Вие сте мили, грижовни, прощаващи и емпатични. Единственият ви недостатък е, че имате склонността да се ядосвате, когато другите не отвръщат на вашата добрина и щедрост.

За останалите зодии четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене