8 типа хора, които изневеряват най-много

снимка: Pixabay

Никой на тоя свят не иска да излиза с потенциален кръшкач, но от време на време любовта наистина е сляпа и подминаваме знаците, които ни блъскат в челото, а след време и в сърцето. Има няколко типажа хора, които колкото и да ви обичат, все са готови да хукнат към нови любовни трепети я със съседа, я с колега.

Програмистите

Макар и да има част в тая прослойка, която не е особено загрижена за собствената си хигиена, то изключенията от правилото обръщат след себе си погледите. Не се заблуждавайте по техния хистърски вид, модерните очила, лъскавите бради и това, че за нула време могат да оправят прецаканите ви телефон и лаптоп. Според последни проучвания в областта на изневярата те намират място в челната десетка.

Шопинг маниаците

Едни от най-дейните прелюбодейци са пристрастените към шопинга. 27 процента от тях имат тайна кредитна или дебитна карта и с нея финансират покупките, с които се фукат пред любовниците си. Най-предпочитаната марка след тях е Banana Republic.

Учителките

Професията, която най-много подкокоросва към прелюбодейство, е учителството. И по-точно онази част, населена от тайфуни с нежни имена. Макар учителките да преподават знания, явно все още има какво да учат по предмета любов.

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене