Слави предложи общ концерт на Лили. Ще й плати 100 000 лева

Необичайната оферта на Дългия бе направена в ефир пред хиляди очевидци по време на гостуването на композитора Митко Щерев в „Шоуто на Слави” на 2 март. Дългия явно е решил да го играе добър, подавайки ръка на естрадната прима, която дълги години бе обект на солени шеги и обиди в предаването му. И макар музикантите от „Ку-ку бенд” да приеха с бурен смях поканата на шефа си към Лили, той увери, че е напълно сериозен. „Дай да се сдобрим с Лили и да я поканим и да направим нещо заедно с нея”, предложи Трифонов на своя гост. Композиторът отвърна с „Добре”, макар че се съдеше с певицата за авторски права и дори й забрани да изпълнява негови песни, писа „Таблоид“.

Усмихвайки се обаче, Митко Щерев коментира: „Ако ми поиска 100 000 лева, аз ги нямам”. „Абе стига с тия 100 бона. Ако пък ги поиска, ще й дам. Голяма работа сега. Голям праз. Важното е да се сме живи и здрави”, изригна театрално Слави към известния си гост. И добави в същия приповдигнат дух: „Ако Лили Иванова иска, ще работим за нея да направим концерт, да пее. Ти ще участваш ли?”, на което композиторът на „Осъдени души” отново с усмивка на устата отвърна с „Разбира се.”

Митко Щерев
Митко Щерев

„Госпожа Иванова, ако приемете, ние с господин Щерев ще направим каквото е необходимо. Каквото пожелаете. Само кажете, приемайте ни с господин Щерев като две златни риби, ще направим каквото поискате от нас”, опита се да умилостиви Слави от екрана злопаметната прима.

Учиндолецът и кубратската дива влязоха в люта война преди много години, след като в предаването на Трифонов всяка вечер започнаха да се гаврят с нея и да я имитират пошло. Любима тема на водещия и досега е възрастта на Иванова, като изтърканата вече шега на неин гръб е, че Лили помни дори динозаврите. Певицата не успяла да преглътне и вица, според който веднъж карала мотор и я спрял катаджия, който й казал: „Г-жо, Иванова – 120!”, а тя отвърнала: „А, не – само на 90 съм”!

В един момент чашата на търпението на легендата преля и тя също започна да отговаря злобно на Слави, като дори го прокле. Смята се, че здравословните проблеми на Дългия се отключили след тежка магия, която Лили направила при ходжа в далечната 2001 г. след сблъсъка си с Трифонов в предаването „Всяка неделя”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене