Венелин Кондаков: Николета е абсолютен типаж за подражание сред жените

Абитуриентските балове наближават, а с тях и подготовката за визията на празничната прическа. Според топ коафьорът Венелин Кондаков, който е известен в светските среди като фризьор на звездите, голяма част от младите момичета подражават на тях. Много често абитуриентки дори ходят при него със снимки на известните дами и искат същата фризура за празничния ден. „Идвали са със снимка на Николета Лозанова, сега подозирам, че ще пристигнат с фотосите на Тита. Тя е абсолютен типаж на малките момичетата, които харесват музиката й. Тя има стандартна красота – Тита за тийнейджърките, Николета за големите жени. Колкото и да не искат да си признаят дамите, те подражават на Лозанова“, сподели Кондаков.

Освен за косата на Ни Ло Кондаков се грижи за прическите на Преслава, Тита, Емилия, Джена, Дивна, и много други. По думите му желанията на дамите често са основни в тенденциите, които фризьорите налагат. Той е категоричен, че голяма част от момичетата предпочитат стилни и женствени прически и напоследък почти няма такива, които залагат на екстравагантното. Прическите за баловете са класически – небрежни кокове и леки вълни. “Винаги съм харесвал правата коса, това подчертава чертите на една жена. Чрез тази прическа виждаш дамата по един особено различен начин - определено по-красива“, допълва фризьора.

Кондаков е сред най-добрите в бранша благодарение на дългогодишния си опит и естествените резултати, които постига с косата на своите клиентки . „Експериментирам, като търся начини за запазване здравето на косата, въпреки множеството третирания“, сподели коафьорът. „Николета е красива жена и на нея всичко й отива. Независимо дали е тъмна, кестенява или руса. Затова какъвто й цвят да си направи, винаги ще я приема и аз, и хората, които я обичат”, споделя любимия на родната плеймейтка Ники Михайлов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене