За недоволните от себе си

Михаил Литвак е един от най-известните съвременни руски психотерапевти. Книгите му "Психологическо айкидо" и "Ако искате да бъдете щастливи" отдавна са станали бестселъри.

В "Как да променим съдбата си" той обобщава клиничния си опит по сценарийно препрограмиране. В изданието са представени различните форми на трудноадаптивни личностни комплекси, които определят съдбата на човека. Посочени са начините за корекция и самокорекция, които помагат на болните да излекуват неврозите и психосоматичните си заболявания, а на здравите - да направят живота си по-щастлив.

Това е книга за онези, които не са доволни от себе си и искат да променят живота си. Тя ще им помогне да открият реалните причини за неуспехите си и да ги отстранят. Литвак е категоричен, че не е нужно да се опитваме да променяме другите хора или външните обстоятелства. Достатъчно е да променим себе си и ще променим съдбата си.Той ни учи как да открием реалните причини за неуспехите си и да ги отстраним и подчертава, че ако разберем какво всъщност искаме, ще намерим и начините да го осъществим. Изданието е подходящо и за педагози, психолози и психотерапевти.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене