Как се създава щастие

След феноменалния успех на "Малък наръчник по хюга" Майк Викинг предизвиква читателите с новата си книга "Малък наръчник по люка". Авторът е изпълнителен директор на Института за изследване на щастието в Копенхаген и още с предишната си книга вдъхнови много хора да търсят удоволствие в малките неща.

Сега той ги повежда на ново пътешествие в търсене на ключовете към щастието. Авторът е събрал идеи и практики от всички краища на планетата – от Япония и Австралия до Холандия и Великобритания. Той отново предоставя лесноприложими съвети как да се намери повече хармония и смисъл.

"Малък наръчник по люка" насърчава читателите да намерят различни начини да се забавляват напълно безплатно, всеки ден да извършват спонтанни актове на добрина, да се включват в благотворителни инициативи, да се сближат със съседите си и да вземат дейно участие в местната общност. Защото това не е книга единствено как ние самите да бъдем щастливи, а е наръчник как да създаваме щастие около нас и да го събуждаме в живота на тези, които обичаме.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене