Кой е най-подходящият интимен подарък според вибрациите на името - първа част

В Древния Египет е съществувало вярването, че името на човека е част от неговата същност. Египетските жреци са лекували хората, като са споменавали техните имена. Дори когато прочутите царе и царици са умирали, на папируси е било написано тяхното пълно име (често – доста дълго за произнасяне), защото се е вярвало, че ако боговете не знаят кой е това, те могат да променят съдбата му и той да бъде низвергнат вместо почитан. Името е част от божието дихание. Промяната на името може да промени посоката на съдбата на човека. Затова трябва да сте наясно с всички вибрации на буквите, които ще разгледаме тук. Още повече когато това касае и вашия избраник или избраница.

Име и характер

Името е свързано с характера, защото се превръща в неразделна част от същността на всеки човек още в деня на неговото раждане. Околните се обръщат към нас, назовавайки ни по име. С името се раждаме и с името умираме. То е най-съкровената част от битието ни.

Имената, които започват с една и съща буква, обикновено имат сходни вибрации.

А. По принцип имената с буква “А” са най-разпространени, може би защото най-лесно се помнят, а са и с първата буква. Тя символизира началото, победата в живота. Тези хора са новатори. Обичат да експериментират и дори да имат трудни моменти, никога не се отказват от целта си. Но понякога са нетърпеливи и арогантни. Често са егоисти и остават сами, защото не се съобразяват с другите.

Препоръки: Бъдете романтични и много гъвкави в мисленето и действията си. Подходящ интимен подарък е бельо с бродерии, дантели или прозрачно.

Б. Хората, чиито имена започват с буквата “Б”, са уравновесени и скромни. Те притежават множество таланти в областта на науката и изкуството. Но понякога са така затворени в себе си, че техните качества остават скрити. Въпреки че не обичат да изпъкват, те са хората зад кулисите, без които шоуто не може да започне.

Препоръки: Бъдете предпазливи и потайни, защото си падат по мистериите. Подходящ интимен подарък е забавна играчка от секс шоп, за да им помогнете да се разкрепостят.

В. Хората, чиито имена започва с буквата “В”, са всеотдайни и весели. Обикновено живеят “за мига” и обичат да се веселят. Те са душата на компанията. Иначе са работохолици и перфекционисти. Стриктни и отговорни към поетите задължения, често се задълбочават повече, отколкото е необходимо.

Препоръки: Бъдете много нежни и страстни. Това е буквата на любовните емоции. Подходящ интимен подарък е скъпо кожено бельо в черен цвят, но с пурпурен оттенък. Те ценят контрастите.

Г. Хората, чиито имена започват с буквата “Г”, са целеустремени. Но са потайни и не обичат да споделят намеренията си с другите. Възможно е да бъдат мъничко лицемерни, за да постигнат целите си. Но като цяло са добродушни и завистта им е благородна.

Препоръки: Бъдете делови и много дискретни, за да не си навлечете искрения им гняв. Подходящ интимен подарък е гравиран камшик.

Д. Хората, чиито имена започват с буквата “Д”, са енергични и пламенни. Те притежават завиден ентусиазъм. Освен това са трудолюбиви и любознателни. Понякога обичат да си фантазират обаче и да се откъсват от реалността.

Препоръки: Бъдете жизнерадостни и усмихнати, защото оптимизмът е много важен за тях. Подходящ интимен подарък са белезници, покрити с плюш.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене