Наталия Гуркова ТЪНЕ в лукс на Пукет

Наталия се любува на спиращите дъха гледки

Мъжът й плаща по 4 бона на вечер

Живот си живее Наталия Гуркова!

Гледката от комплекса на Гуркова
Гледката от комплекса на Гуркова

Топманекенката е на екзотичен воаяж в Тайланд, където тъне в невиждан за повечето хора лукс. Гуркова е на романтична почивка със своя съпруг Джордже Михалевич, който се ръси яката, за да поглези половинката си.

Сръбският бизнесмен плаща колосалните 4 бона долара за нощувка, за да може двамата да се чувстват в рая. Комплексът, в който са отседнали Гуркова и сърбинът, е на тайландския остров Пукет. Той се намира непосредствено до океана, а гледката от всяка къщичка е точно към небесносинята вода.

Манекенката обича да пътува
Манекенката обича да пътува

Парите, които пръска за почивката им, не са проблем за Михалевич. Половинката на Гуркова е търговец на диаманти и антики и сумата, която дава, е нищо за него.

Гуркова и маститият сръбски бизнесмен не си губят времето с печене и лежане по екзотичните плажове. По време на воаяжа си Наталия и любимият й обикалят островите около Тайланд и се любуват на екзотиката, която предлагат.

За да стигнат до тях, манекенката и съпругът й наемат лодка, с която да стигнат до мечтаната от тях дестинация. Само за няколко дни звездата двойка обиколи най-затънтените острови около Тайланд.

Наталия не спира да сияе до Джордже, с което напълно опроверга слуховете, че е разделена с него. Топманекенката се омъжи за Михалевич преди 9 години. Мис България за 1998 година и половинката й живеят в Дубай от дълго време, като Наталия често отскача до България, когато има някакъв ангажимент.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви

Напишете дума/думи за търсене