„Зоопарк“ на Анелия се изкачва към върха на музикалните класации

До момента видеото към песента е гледано над 1,8 милиона пъти

Новият албум на Анелия вече е на факт, който събира най-добрите 15 мелодии на звездата, записани през последните години, вече е факт. Две са новите песни, които са непознати за меломаните – “Зоопарк” и “Тук ли си”, като само седмица след промоцията на “Зоопарк” в YouTube, песента вече е гледана над 1,5 млн. пъти.

Парчето е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е на Петя Радева. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси, а оператор – Георги Марков.

Дуетни партньори на Анелия в този албум са Галин, Миро, Илиян, Kyriacos Georgiou. В албума е включена песента “Колеги”, която e трио с Илиян и DJ Живко Микс, както и “Моят мъж”, съвместен проект с оркестър “Кристали”. Специално за обложката на “Дай ми още” Анелия засне ексклузивна фотос сесия с Теди Грозданов. Кадрите, които е подбрала певицата, са черно-бели, а на тях тя е повече от гореща.

Песните, включени в “Дай ми още” бяха представени на живо на концерта-промоция на албума, който се състоя миналата седмица. Музикалното събитие беше уважено от много колеги на Анелия като Преслава, Константин, Дамян Попов, Лазар, Ави Бенеди, Гери-Никол. Сред гостите бяха и дъщеря й Ивон, майката на певицата и свекърва й Борислава Динева. В края на вечерта звездата получи поздравления от най-верните си фенове, които търпеливо я изчакаха, за да се доберат до автограф и да поднесат букет на своята любимка.

Концертът бе заснет многокамерно от телевизия “Планета” и много скоро ще се излъчи в ефира на музикалната медия, съобщават от музикалния канал.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене