Супермоделът Наоми Кембъл Бриаторе бе егоистичен сексманиак

Флавио Бриаторе бил ненаситен в секса и много ревниво пазел завоеванието си.

Това разкри супермоделът Наоми Кембъл, която преживя гореща любов с някогашният шеф на отборите от Формула 1 "Бенетон" и "Рено" преди години. Шоколадовата красавица обаче едва сега повдигна интимната завеса на връзката им. През двете години заедно с него в началото на века отношението му я потискало.

"Не съм трофей. Ако някой очаква от мен да стоя в кухнята и да приготвям закуска на високи токчета и да изглеждам така, сякаш току-що съм излязла от моден магазин, не е позналУ, заяви пред журналисти от английско списание красавицата.

След разлъката слухове обвързваха Наоми с различни именити мъже, сред които носителят на "Оскар" Робърт де Ниро и Адам Клейтън от ирландската рок банда "Ю Ту". Дори бе сгодена преди време за руския олигарх Владислав Доронин.

Една от най-големите й мечти е именно да създаде семейство и май отива на сбъдване. Стана ясно, че супермоделът има нова любов. Това е британският изпълнител Скепта. Гаджето на 47-годишната Кембъл е на 35 години. "Наоми и Скепта неведнъж са се срещали тайно. Взаимното им привличане се обяснява с творческите им натури. Нещата помежду им се развиват добре, но и двамата не бързат да афишират връзката си", казва източник пред вестник "Сън".

На 47 години Наоми демонстрира тяло на 20-годишна със снимки, които си пусна само преди ден в личния си профил в социалните мрежи. Самата тя признава, че все още е неуверена и се разголва на подиума и пред камерата с не особено желание.

Бриаторе искал много секс
Бриаторе искал много секс
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене