Азис: Омръзна ми да съм известен!

На ромския славей му омръзна да бъде гледан като писано яйце и да получава привилегии. Роденият в Костинброд певец се дразни, че винаги е център на вниманието и има всичко, каквото пожелае, без да полага и капка усилие.

Когато има участие в столична дискотека, Азис не желае да получава специален транспорт, за да бъде откаран до нощното заведение. Също така се смущава, когато е сниман как слиза от колата си, а след това фенове да го награбват пред входовете за селфи.

"Питахме го дали иска да го вземем с лимузина, която да го докара до клуба. Категорично ни отказа", споделят от пиар отдела на столична дискотека, където Азис се изяви наскоро.

"Писна ми да съм известен! Искам да съм нормален човек, който не е обект на следене от журналисти и фотографи. Желая да си живея живота, без да съм обект на някакви интереси", заявява категорично Азис.

Той се появи и съвсем небрежно облечен с бяла тениска под риза на карета, небрежно загащена в дънките и с бели кецове. "Като мексиканец съм", коментира визията си самият Азис. В разгара на купона той отново показа, че е много добър и в ориенталските танци с чупки в кръста. Певецът насочи микрофона си към барабаните и започна здрав кючек за кеф на феновете.

Краля на попфолка направи щур купон; Снимка: "България Днес"
Краля на попфолка направи щур купон; Снимка: "България Днес"

Заради участието на костинбродския славей нощният клуб се пръсна по шевовете. Сред гостите, дошли да чуят на живо хитовете на изпълнителя на "Хабиби", бяха бившият футболист Благой Георгиев, редица бизнесмени и куп колежки на Азис.

Близки до Краля на попфолка у нас споделят, че той не живее в лукс, а дори напротив - бил като нормален човек. Сам си пазарува и се оправя с всичко, без да наема други хора да му вършат работата.

Азис не иска да бъде придружаван от охрана. Той не парадира с това, че има възможност и купища ресурси. Фолкиконата избягва да попада под светлините на прожекторите у нас, защото смята, че хората в България му завиждат и му мислят само лошото. Азис е дълбоко религиозен и се уповава на вярата си.

Азис не иска да ходи по участия с лимузини; Снимка: Vibe Photography
Азис не иска да ходи по участия с лимузини; Снимка: Vibe Photography

Затова и предпочита да се изявява в чужбина, където също е много известен. Зад граница певецът събира хиляди фенове, които изпадат в екстаз, щом чуят гласа му. Навън Азис по никакъв начин не демонстрира, че е заможен и може да си позволи куп неща, които не са достъпни за нормалните хора. В Лондон например кралят на попфолка се придвижва с градския транспорт - или по-точно с метрото.

Азис изцяло се отдръпна от медийните среди у нас. Той категорично отказва да дава интервюта, тъй като не иска да разкрива любопитни за останалите хора неща от личния си живот. За последно Краля на попфолка публично заяви, че въпреки шеметната си кариера не е милионер.

По сигурна информация на "България Днес" Азис лапа по 15 бона за свое участие. Въпреки колосалната сума той има доста проблеми и бе принуден да продаде един от апартаментите си в столичния квартал "Манастирски ливади".

"Хонорарът му за участие е 15 000 лева. След като му взеха жилището, е доста трудно. Изнервен е. Не иска да говори. Малко се промени след тази история", споделят близки до Азис.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене