Заекът на Майк Пенс стана герой на две детски книжки

Майк Пенс СНИМКА: Ройтерс

Заекът на Майк Пенс е персонаж в две детски книжки, като едната е написана от дъщерята на американския вицепрезидент, а другата - от британския хуморист Джон Оливър, предаде Франс прес.

Откакто се премести във Вашингтон, черно-белият заек Марлон Бъндо стана популярен благодарение най-вече на страницата си в Инстаграм, където има хиляди последователи. Той обаче стана звезда след публикуването на детската книжка "Един ден от живота на вицепрезидента", написана от по-голямата дъщеря на Майк Пенс, 24-годишната Шарлот, и илюстрирана от съпругата му Карън. В книжката се говори за един ден от живота на вицепрезидента от гледна точка на заека му, предаде БТА.

По повод публикуването й хумористът Джон Оливър посвети на Пенс цяло свое неотдавнашно предаване по телевизия Ейч Би О, изтъквайки враждебността му към хомосексуалните бракове. Оливър на свой ред публикува детска книжка за заека му, озаглавена "Един ден от живота на Марлон Бъндо". В нея се описва как заекът от мъжки пол Марлон Бъндо се влюбва в друг заек от мъжки пол и двата заека сключват брак. Тази книжка оглави продажбите на сайта Амазон, докато написаната от Шарлот Пенс зае четвърто място. В интервю за телевизия Ен Би Си Оливър заяви, че първият тираж от книжката му е изчерпан и че е поръчан втори. Шарлот Пенс увери, че подкрепя книжката на Оливър и че дори си е купила екземпляр от нея.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене