Наръгали шеф Михалчев с нож!

Оцелял след падане от 3-тия етаж и размазване върху скалите край Ахтопол

Петър Михалчев е лошото момче в журито на „Мастършеф“, който освен с външния си вид стряска участниците и с буен нрав. Лудостта съпътствала кулинарят още от детските му години, когато открил афинитета си към остриетата и пострадал брутално от тях.

Въпреки че днес има цяла колекция ножове, до които не разрешавал да се доближава даже съпругата му, навремето си изпатил жестоко. С друго момче се опитвали да целят най-различни повърхности с остри предмети, докато накрая съперникът му не го наръгал в крака. От прободната рана Михалчев изгубил много кръв, а до ден днешен белезите от шевовете на разкъсаното място се виждали. Виновният за накълцания му на кайма крак не си понесъл последствията, а днес с готвача даже се смеели на въпросната случка, писа „Ретро“.

Никак не му било весело обаче да си спомня как едва оживял след размазване на морските скали край един от плажовете на Ахтопол. За доброто настроение на компанията Михалчев се навил да скочи от една къща, да прелети над мост и да падне във водата. Сложният номер обаче не се получил и вместо в морето се сгромолясал върху остри камъни.

„Не си чувствах тялото, изплувах само на ръце, но пък имаше силни аплодисменти. Краката ми бяха целите нарязани от скалите, бяха изтръпнали, но дойдоха и ме извадиха от водата“, спомня си за инцидента кулинарят.

С подобна рискова ситуация спечелил жена си – отишли на купон в сграда, намираща се в центъра на София. Понеже им доскучало, решили да си ходят, а ексцентричният готвач сметнал, че това е шансът му да я впечатли и тръгнал да се пързаля по парапета. Така прелетял три етажа и бил в безсъзнание, когато се приземил до входа. Цялата тайфа се скупчила около него, за да го свестява, а когато викнали линейка, лекарите казали, че е в комоцио. След случката впечатлил жена си и вече са женени от 17 години и имат син.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене