Тото се сгоди тайно за Кака Яна

Богданска се опита да свали Тото

 

Не вярвам в брака, но тя е жената до мен!

Рапърът от "СкандаУ" Йонислав Йончев-Тото се сгоди тайно, далеч от светската суета и любопитните очи, научи "България Днес". Щастливото събитие се случило след екскурзия до Лондон, която си направил певецът заедно с любимата - Яна Червенкова.

За факта, че двамата вече са обвързани, говори и профилът в социалната мрежа на Яна Червенкова, която вече е "обвързана и се подписва като Йотова.

Яна и рапърът са щастливи заедно
Яна и рапърът са щастливи заедно

Кака Яна, както Тото я нарича, е казала "да" пред общи техни приятели на Острова. Влюбените отседнали при тях и къде на шега, къде наистина ги помолили да им бъдат свидетели на церемонията.

"По принцип не вярвам в брака като институция, но тя е и ще е жената до мен. Повече от три години живеем заедно и имахме възможност да се опознаем добре", обясни Тото, който не пожела да влиза в подробности за това дали е сгоден или не.

Певецът не вярва в брака, но обича гаджето си
Певецът не вярва в брака, но обича гаджето си

Победителят от "ВИП брадър" има многобройни фенки, които всекидневно го бомбардират с любовни обяснения, но хубавата Яна не обръща внимание на това. "Вярвам му и не го ревнувам", категорична бе синеоката красавица. В къщата на брадъра с Тото флиртуваха Ваня Щерева и Александра Богданска, но и двете така и не стигнаха до интимности с рапъра.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене