Не искаме внучката на Тодор Колев в "Откраднат живот"!

Теодора не се хареса на зрителите

Вълна от зрителско недоволство се отприщи срещу внучката на Тодор Колев!

След дебюта си в сериала "Откраднат живот" Теодора Кулева е атакувана, че играе слабо и неубедително и изявите й не се вписват в продукцията.

Потомката на великия ни актьор влиза в образа на анестезиоложката Албена Войнова, която е посрещната на нож от останалите лекари. Героинята й е плаха и неубедителна, като още в първия си работен ден допуска грешки. До работата й в болницата се стига, след като е назначена с връзкарство - шефът на лечебното заведение д-р Петър Захариев е близък приятел и с нейната екранна майка.

Тодор Колев
Тодор Колев

"Това момиче си срича репликите. Защо играе толкова слабо и изкуствено? Изпъква негативно на останалите доказани актьори", "Като я гледам, не мисля, че ще се задържи дълго в сериала. След няколко епизода ще е пътник", "Връзкарщината е най-лошото нещо в България, а новата докторка точно това ни показва" бяха само част от негативните коментари в социалните мрежи, насочени срещу Кулева, макар да няма никакви индикации, че младата актриса е ползвала връзки, за да се уреди с роля. В следващите епизоди предстои да стане ясно дали внучката на Тодор Колев ще се задържи за по-дълго време в сериала, или появата й ще е за кратко.

В ролята на нейна майка влиза актрисата София Кузева, която изигра ученичката Дана във вечния български филм "Вчера". След дълги години живот в чужбина това е нейно второ появяване в наш сериал. Преди години Кузева имаше централна роля в продукцията "Къде е Маги?", която заради слаб рейтинг бързо беше спряна.

Внучката на Адама, Теодора, е актриса в плевенския театър "Иван Радоев" и обича да пее джаз. 25-годишната дама е завършила НАТФИЗ в класа на Ламбо.

"Аз имам двама учители, които са ми дали много - единият е Тодор Колев, другият е Стефан Данаилов", казва Теодора. При кандидатстването в театралната академия тя упорито прикрива родството си с големия ни актьор, защото иска да я приемат заради нейните качества.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене