47-годишна баба срази конкуренцията с външния си вид на конкурса "Максим" (Снимки)

Джина Стюaрт СНИМКИ: ИНСТАГРАМ

Самотна майка зашемети хиляди хора с външния си вид.

47-годишната блондинка Джина Стюaрт срази конкуренцията на конкурса на "Максим" 2018 в Австралия.

Джина, която е майка на четири деца, успя да отстрани стотици кандидатки, които са наполовина по-млади от нея.

Тя има повече 40 000 последователи в инстаграм. В интервю пред "Дейли Мейл Австралия" тя споделя, че има 10-месечна внучка.

Джина има двама сина ( 27 и 25 г. ) и две дъщери (23 и 4 г.)

Единствената козметична процедура, на която се е подлагала, е била на гърдите преди цели 10 години. "Не използвам ботокс или филъри, защото вярвам в благородното остаряване", споделя красивата баба.

"Няма тайна за красотата. Мисля, че всички са красиви. Не правя това за внимание, тъй като го мразя. Опитвам се да вдъхновявам жените. Животът е твърде кратък, за да се съдим едни други. Приемете възрастта си и телата си, това не е убило никого", добавя тя.

Русата красавица каза, че се надява да спечели конкурса, за да може да дари наградата от 10 000 долара за приятеля си, който наскоро е получил удар.

Джина се надява да спечели конкурса, за да може да дари наградата от 10 000 долара на приятелка, която е получила удар. Тя ще използва парите за лечение и възстановяване. "Ако спечеля конкурса, ще й помогна с възстановяването."

На въпроса какво би направила, ако можеше да управлява света за един ден, тя отговоря: "Ще направя шоколадът и фъстъченото да имат нулеви калории."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене