Коя зодия е най-романтична в леглото

Интимността може да е странна, трудна и забавна. Всеки зодиакален знак има своите силни страни и своите слабости, стане ли дума за интимност и романтика.

Овните трудно се разкриват пред другите. Близнаците са чудни флиртаджии и е щекотливо да ги оплетете в любовните си мрежи. А Раците може да бъдат сериозно емоционално корабокрушение. Какво казват звездите за зодиите и тяхната интимност?

Овен

Това е знакът на ранното детство. Овните искат да бъдат първи във всичко и са лесно раними. Не могат да понесат отхвърляне, но пък за сметка на това бързо се съвземат. Не си падат особено по романтиката и цветята. Обичат пикантното в секса. Ако си навият, че искат нещо, ще го преследват със страст. А ако им попаднете в полезрението, със сигурност ще ви бъде приятно да сте интимни с тях.

Телец

Телците харесват бавните свалки. Веднъж вземат ли решение, трудно го променят. Това са хора, на които може да се разчита. Обичат спокойния секс в приятна обстановка. На тях няма да им омръзне да правят едно и също в леглото. Толкова са последователни дори в романтиката.

Целият текст продължава ТУК.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене