Кой тип сте според хюман дизайн

Хюман дизайн е сравнително нова експериментална наука за човека, която се появява в края на 80-те години на 20 в. и постепенно набира популярност. Привържениците и я определят като система за самопознание, която продължава традициите, но и същевременно се отличава радикално от всички съществуващи до сега подобни практики. Дава възможност да се види конкретната лична карта на всеки, като по този начин му позволява да следва истинската си същност и да намали съпротивлението в живота си.

С какво е различен

Хюман дизайн стъпва на няколко мощни системи – включва в себе си принципи от квантовата физика, генетиката, астрономията, както и аспекти от четири езотерични системи: астрология, индуистката система на чакрите, кабала и най-вече и-дзин – Китайската книга на промените (най-древният китайски метод за гадаене).

Принципи

Основната цел на Хюман дизайн е едновременна трансформация на ума и тялото. В рамките на тази трансформация човек първо се научава да взема решения за своя живот и за себе си от вътрешния си Аз и, второ – спира да използва ума си при вземане на решения. Умът трябва да се научи да се занимава само със синтез и анализ на данните, които му предоставяме.

Във фокуса е вашата индивидуалност

Хюман дизайн показва индивидуалността на всеки човек. Той не е система за саморазвитие, а система за самопознание. Не е не необходимо да подобрявате нещо в себе си, да правите упражнения, да си поставяте цели, да мислите позитивно. Личната ви карта показва това, което сте, и това, което никога не сте били. Едно от предназначенията на тази система е да помогнем на децата си за правилното развитие на техните природни дарби и склонности. Практическата ценност на хюман дизайн е във възможността да опише точно индивидуалната природа на всеки човек, като по този начин му помага да взема правилните решения в живота си.

Как работи

Хюман дизайн използва дата, час и място на раждане за създаване на бодиграф – вашата уникална карта. 

Кой тип сте според хюман дизайн и какво означава това прочетете ТУК.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене