КУЧКОВА РОДИ ИЗАБЕЛА

Кучкова е секси мамче

Гуркова издаде изчезналата плеймейтка

Браво на Елена Кучкова, тя роди!

Не може да не я помните тази секси блондинка - все пак тя стана Мис Плеймейт преди пет години. Оттогава името й нонстоп се замесваше в разнообразни и многобройни скандали, после изведнъж потъна.

Дори най-близките й фенове не знаеха къде е и какво се случва с Ели. Ето какво е ставало - само хубави неща!

Естествено, добрата вест не дойде от самата плеймейтка. Най-безцеремонно я издаде нейната приятелка и "колежка" - красавицата от миналото Наталия Гуркова. Тя качи обща снимка с Кучкова, на която си личи, че двете са на пищно празненство за дете. Поводът е страхотен, това е погача!

Двете мацки позират както обикновено и са много стилни - Ели е в черен панталон, розово сако и дълга руса коса, а Гуркова блести в пролетна чисто бяла къса рокля. Защо е с тъмни очила обаче остава загадка. Може би гримът й не е много окей...

Ако човек се напрегне, зад тях може да види как на стената под балоните е изписано с големи букви името Изабела. Така се казва дъщеричката на сексбомбата.

Двете с Наталия Гуркова на погача
Двете с Наталия Гуркова на погача

Таткото, естествено, не е известен. Кучкова от години го крие успешно и нещата няма да се променят - все така партньорът й ще остане анонимен. 29-годишната Ели от Черногорово (Пазарджишко) споделя за него единствено професията му - занимавал се с политика.

"Не казвам неговото име, защото не искам да го свързват с мен. Страх ме е да не му попреча на името и репутацията предвид славата ми на плеймейтка. Той е разведен от доста години, постоянно сме си заедно, само дето не живеем под един покрив, но сме нонстоп заедно. Не искам да му преча на кариерата, това е истината. От друга страна, не искам да се знае кой топли завивките ми. Държа поне в личния ми живот да ми е спокойно. Естествено, не може да се крие това цял живот, ако останем и в бъдеще заедно, каквито планове кроим, то ще се разбере. Но сега не е моментът да го кажа. Но не е Ангел Джамбазки - не знам защо ме свързваха с него. Изобщо не се познаваме с него дори!"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене