20 бона лапа Азис

Ромският славей е най-добре платеният изпълнител у нас

Колосална сума прибира Азис за свое участие. Ромският славей издуха всичките си конкуренти в чалгата. Роденият в Костинброд певец вече получава по 20 бона хонорар за няколко часа участие.

Изпълнителят значително вдигна мизата си, но въпреки това е сред най-търсените изпълнители у нас. Допреди няколко месеца хонорарът на Азис бе 15 бона. Ромският славей смята, че сумата е малка за него и затова той вдигна цената си с още 5 хилядарки.

Кралят на попфолка не се съгласява да излезе на сцената и за лев по-малко. Той е категоричен, че е достатъчно популярен, че да взима по 20 бона само с изпяването на няколко песни.

Азис е най-високоплатеният певец
Азис е най-високоплатеният певец

Доскоро Азис рядко имаше участия в родни нощни заведения, тъй като малко собственици бяха съгласни да му плащат колосалната сума. Костинбродският славей наблягаше повече на частни партита, където богатите хора без никакъв проблем вадят тлъстите пачки.

Управниците на нощните заведенията разбраха, че когато Азис е на сцената, дискотеките се пръскат по шевовете и въпреки високото му заплащане печалбата е по-голяма, отколкото при всеки друг изпълнител. Откакто започна да заработва по 20 бона на участие, кралят на фолка намали изявите си в чужбина, където прибира доста по-малко.

Въпреки огромните си доходи Азис бе принуден да продаде огромния си апартамент в "Манастирски ливади". НАП иззе имота и го пусна на търг заради неплатени данъци от страна на изпълнителя. Жилището, което с площ 185 кв.м, бе любимо на ромския славей. Азис е известен с това, че харчи луди пари за щяло и нещяло.

Ромският славей обича да харчи много пари
Ромският славей обича да харчи много пари

С умопомрачителния си хонорар изпълнителят на "Хабиби" оставя далеч зад себе си певици като Галена и Преслава. Двете топизпълнителки на "Пайнер" прибират значително по-малко от краля на попфолка. Преслава и Галена взимат точно наполовина, колкото прибира Азис, иначе казано, по 10 бона.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене