Новата сексбомба Валерия: Взимам матурите и ставам Мис Плеймейт!

Валерия има какво да покаже / Снимки: Ивомир Пешев

Аз съм №1 и без силикон и напомпани устни

Взимам матурите през месец май, правя най-красивия и пищен бал с най-убийствената рокля и после ставам Мис Плеймейт!

Това се зарече пред "България Днес" най-новата сексбомба на родния небосклон - ученичката Валерия Кирилова. Фаталната брюнетка е претендентка за приза Мис Плеймейт 2018 и трескаво се подготвя за конкурса, финалът на който ще бъде в края на годината.

До 24 май тече записването и отсяването на кандидатките. Само няколко момичета са одобрени за еротичната надпревара засега, докато мнозина не са харесани.

Абитуриентката е нахъсана да спечели
Абитуриентката е нахъсана да спечели

"Тичам всяка сутрин, ходя на фитнес, храня се здравословно. Подготвям се за конкурса, който искам да спечеля и вярвам, че съм способна и достойна за короната. Аз съм №1 и без силикон и напомпани устни. И без да разчитам на богати чичковци, а само на себе си и подкрепата на верни приятели", заяви пред вестника бъдещата абитуриентка.

Докато усилено помпа мускули и поддържа стегнато тяло със спортуване, ученичката се готви за матури по български език и биология. Категорична е, че ще се справи отлично, какъвто е успехът й в школото през всичките години.

"Имам гадже и съм много щастлива. Появи се в най-трудния момент за мен. Той е всичко, което съм търсила. Адски е забавен и държи много на мен, което съм искала винаги от мъжа", разкрива плеймейтката.

Валерия може да се окаже и най-младата претендентка за еротичната корона. Сегашната Мис Плеймейт Нора Недкова е на 24 години, а сред кандидатките имаше и клонящи към 30-те дами.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене