Гостува авторът на сагата “Червен изгрев”

Пиърс Браун ще се срещне с фенове на 26 април

Бестселъровата трилогия “Червен изгрев” спечели наградата на Goodreads в категория “Най-добър фантастичен роман на годината” в три поредни години и намери своя логичен завършек в бестселъра на New York Times “Утринна звезда”. Пиърс Браун - създателят на една от най-дискутираните фантастики на последното десетилетие, пристига в София на 26 април. Един от най-красивите и талантливи автори на Y&A и сценарист в Холивуд долита за специална среща с всички феновете на света на Дароу!

ИК “Сиела” кани от 19 ч в клуб MAZE (ул. “Христо Белчев” 1) на незабравимо марсианско парти. “Демонстрирайте своята фенска принадлежност, запознайте се с любимия си автор и отпразнувайте изгряването на “Утринна звезда”, призовават организаторите.

Пиърс Браун успява да създаде една антиутопична вселена, която се превръща във впечатляваща аналогия на съвременния свят. Зашеметяващо добрият дебют на американския писател нарежда трилогията “Червен изгрев” до поредицата “Игра на тронове”, а сюжетът ѝ я поставя по размах и мащабност до класики като “1984” от Джордж Оруел и “Дюн” на Франк Хърбърт. “Подобно на Франк Хърбърт в “Дюн”, Браун създава алтернативна реалност - многопластова и пълна с персонажи, живеещи в сенчестия свят между историята и мита”, пише Kirkus Reviews. “Живата проза на Пиърс Браун пленява читателя с епични диалози, разбити семейства и разтърсващи битки…”, добавя Publishers Weekly.

Още препоръки и премиери от ИК "Сиела"

Премиера на “Възможно щастие”

и открита лекция как да

бъдем щастливи със себе си

Каква е психологията на жената и какви са различията с тази на мъжа? Как да намерим пътя към щастието? Как да се справим с кризите, които разклащат съзнанието ни, и да избегнем неефективната комуникация, водеща до конфликти?

Ако сте си задавали поне един от тези въпроси, то тогава заповядайте на представянето на книгата на изтъкнатия психолог Магдалена Ангелова “Възможно щастие” (ИК “Сиела”). Това пътуване към хармонията може да се случи на 23 април от 19 ч. В зала “Силует” на хотел “Маринела” опитната журналистка Ива Дойчинова и Магдалена Ангелова ще представят книгата, съчетаваща знание, техники, упражнения, преживявания и медитации, благодарение на които да изградим успешна и силна връзка с партньора, а и да се чувстваме обичани и уверени в себе си.

Във втората половина на вечерта Магдалена ще изнесе и кратка лекция, която ще ви въведе в основите на мъжката и женската психология. Богатият опит на Магдалена Ангелова в индивидуалната и групова терапия с деца и възрастни, както и с провеждането на семинари по темата, ще убеди и най-скептичния читател в ефективността на съветите ѝ.

Опознавайки човешката опитност и нужда, тя избира да комбинира в своята работа класическата психология със знанието за източните методи и практики, въвеждайки нов подход за преживелищна терапия във всекидневния живот.

Как се прави

бизнес с Китай

“Китай - събуждането на един гигант” (ИК “Сиела”) е написана от Хенри Полсън - бивш финансов министър на САЩ.

Той прави цялостен анализ на генезиса и развитието на новата китайска цивилизация - особено интересна на фона на ембарговата война, и отговаря на важни въпроси: как Китай се превърна в икономическа суперсила? как всъщност се прави бизнес там? Кои са най-добрите начини западните бизнесмени и политически лидери да работят или да се конкурират с Китай?

Премиерата е на 25 април от 18, 30 ч в зала “Сердика” на грандхотел “София”.

Ето и седмичната класация на издателството:

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене